NLP Practitioner -koulutus on ensimmäinen askel NLP-polulla. Practitioner on kestoltaan yhteensä 16päivää ja tällä polulla pääset tutustumaan itseesi, omiin voimavaroihisi sekä ajattelumalleihisi, jotka pitävät sisällään mm. runsaan joukon uskomuksia.
Kun ajattelumallisi tulevat sinulle tutuiksi, opit rikastamaan, laventamaan, muuttamaan ajatteluasi ja ajattelemaan uudella, sinulle parhaalla mahdollisella tavalla.

NLP on matka omaan itseesi ja kurssin aikana oivallat muun muassa kuinka vuorovaikutus toimii, kuinka hallitset tunnetilojasi, opit kuuntelemaan intuitiotasi, käyttämään mielikuvitustasi ja luovuuttasi, sekä löydät keinot motivoitua. Saat kokemuksen olla tässä ja nyt
-hetkessä, tutkia, kokeilla, ihmetellä, oivaltaa, innostua, syttyä.

NLP:tä voi soveltaa ja hyödyntää muun muassa koulutuksissa, valmentamisessa, terapiassa, asiakaspalvelussa,
myynnissä, johtamisessa ja se sopii näin ollen hyvin myös ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi. Koulutus on hyvin käytännönläheistä ja sisältää lukuisia toimivia menetelmiä ja harjoituksia, jotka voit viedä suoraan omaan elämääsi. NLP Practitioner -koulutus on avain
hyvään vuorovaikutukseen ja oman ajattelun muutokseen. Kun oma ajattelu muuttuu, alkaa paljon muutakin ympärilläsi muuttua. Vain muuttamalla itseäsi, voit muuttaa myös ympäristöäsi.

Uskomme yhteistyön voimaan ja siksi meitä kouluttajiakin on kaksi, sekä lisäksi vieraileva tähti tai useampikin koulutuksen aikana. Jokainen meistä tuo oman osaamisensa ja kokemuksensa koulutukseen niin, että siitä muodostuu monipuolinen kokonaisuus.
NLP on jokaiselle oma juttunsa ja jokainen voi hyödyntää sitä juuri siinä missä sitä tarvitsee. Haluamme tarjota teille erilaisia näkökulmia sekä mahdollisuuksia löytää juuri sinun oma juttusi.

 

AJANKOHTA:

2019
11. – 12.1.
8. – 9.2.

15. – 16.3.
12. – 13.4.
10. – 11.5.

14.- 15.6.
16. – 17.8.

6.- 7.9.

 

Perjantaisin klo 12 – 18
Lauantaisin klo 9 – 15

HINTA
1350 € + alv 24 %
Voit maksaa myös
neljässä erässä

ILMOITTAUTUMISET:
kirsi@pro-oivallus.fi tai
piia.hartikainen@porstua.fi