Neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus Varkaudessa

Neuropsykiatrisia oireyhtymiä diagnosoidaan tällä hetkellä runsaasti ja sosiaali- ja terveyspalveluissa on tarvetta uudenlaiselle osaamiselle sekä kohtaamiselle. Neuropsykiatrinen valmennus on ohjauksellista kuntoutusta ja se sopii kaikille neuropsykiatrisia erityispiirteitä (ADHD, Autismi, kehityksellinen kielihäiriö, Tourette, PDA jne.) omaavien kanssa työskenteleville tai asiasta kiinnostuneille sosiaali-, terveys, kasvatus- tai opetusalan ammattilaisille.

Mitä koulutus Sinulle antaa?

Neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus lisää ymmärrystä neuropsykiatrisista oireyhtymistä sekä opettaa ohjaamaan lapsia, nuoria, aikuisia ja perheitä uudenlaisella tavalla. Se antaa myös pätevyyden toimia neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaavien henkilöiden valmentajana. Tässä koulutuksessa yhdistyy kouluttajien osalta tuhansien tuntien valmennuskokemus, asiantuntijuus sekä oma kokemus nepsylasten vanhempina.

Koulutus on sisällöiltään käytännönläheinen, ohjauksen keinoihin painottuva ja vastaa laajuudeltaan 30 opintopistettä. Koulutuksen aikana teet valmennusharjoittelua, johon saat ohjausta. Lisäksi saat prosessiin työnohjausta. Pääset heti kiinni käytäntöön ja vahvistat omaa osaamistasi koko koulutuksen ajan.

Janilla ja Piialla on tuhansien tuntien kokemus valmentajana. He ovat tehneet pitkän uran niin neuropsykiatrisina valmentajina kuin perhevalmentajina Etelä- Savon alueella. He ovat toimivat tällä hetkellä myös Kelan Nuotti- valmentajina sekä TE- keskuksen monialaisina työelämänvalmentajina. Jani ja Piia valmentavat aktiivisesti päivittäin ja heillä on hyvä näkemys valmennuspalvelujen tarpeellisuudesta Suomessa. He ovat myös aiemmin kouluttaneet valmentajia sekä luennoivat esimerkiksi valmentavasta työotteesta ja ihmisten kohtaamisesta.  Koulutuksissaan heillä on tavoitteena tarjota käytännönläheisiä ja selkeitä työkaluja arkeen. Molemmilla on myös henkilökohtaista kokemusta nepsylasten vanhemmuudesta.

Neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus, Varkaus 2024

Aikataulu

22.-23.2.
21.-22.3.
18.-19.4.
16.-17.5.
6.-7.6.
15.-16.8.
12.-13.9.
10.-11.10.
7.-8.11.

Maksut

Osallistumismaksu: 1600 € + alv 24% 384, yhteensä 1984 €. Maksu suoritetaan neljässä erässä tai sovitusti kouluttajan kanssa. Oppisopimusmahdollisuus, yhteys oppisopimustoimistoon.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Piia Rautio, piia.rautio@porstua.fi, p. 0505547158

Muut koulutukset