Olet ehkä kuullut siitä, vaan et tiedä mikä se NLP on?

NLP Practitioner- elämäsi seikkailu itseesi voi vihdoin alkaa maaliskuussa 2023!

N= Neuro

L= Lingvistic

P= Programming

Lyhyesti suomeksi puhumme siis neurolingvistisestä ohjelmoinnista eli aivoissamme sekä mielessämme tapahtuvasta tiedon käsittelystä sekä kuinka sitä voidaan muuttaa.

Tämä NLP Practitioner eli tuttavallisesti Präkkäri ei lupaa sinulle mitään, vaan tämä koulutus opettaa sinut pitämään lupaukset itse itsellesi 😊. Miltä kuulostaa?

Oletko kiinnostunut tutkimaan esimerkiksi omaa sisintäsi, arvojasi, omia tunne- ja vuorovaikutustaitojasi tai kaipaatko oikeasti toimivia menetelmiä omaan työhösi esimerkiksi asiakaspalvelutehtävissä tai työskenneltäessä opetus-, sosiaali- tai terveysalalla?

Pohditko joskus, että sinusta ei ole mihinkään? Tai, että elämäsi junnaa paikallaan? Pelottaako muutosten tekeminen niin paljon, että jatkat samalla kaavalla, vaikka et voi hyvin? Haluaisitko saada elämässä enemmän, mutta et tiedä miten? Haluatko tutustua itseesi ja oppia hyödyntämään oman potentiaalisi sekä löytää supervoimasi?

Nyt on oiva tilaisuus lähteä Mikkelissä mukaan Präkkärille maalikuusta 2023 alkaen. Koulutus toteutetaan Porstuan toimitiloissa ja erikseen sovituissa luontokohteissa, koska tällä matkalla yhdistämme koulutukseen luonnon parantavaa ja hyvinvointiamme lisäävää voimaa. Rentoutuneena pääset rauhalliseen tilaan, jonka avulla voit keskittyä tavoitteisiisi paremmin ja pääset löytämään yhteyden itsessäsi olevaan viisauteen.

Tällä NLP Practitioner- matkalla opit muun muassa vuorovaikutustaitojen, mielikuvaohjauksen, uskomusten muuttamisen sekä oman ajattelun merkityksen lisäksi myös rauhoittumisen perustaitoja. Rauhoittumisella on todettu olevan monia hyötyjä niin psyykkisesti kuin fyysisesti. Se parantaa mielen hallintaa, keskittymiskykyä, nostaa itseluottamusta ja kykyä oppia uusia asioita.

Koulutuksen aikana käsittelemme mm. seuraavia kysymyksiä: * kuka minä olen? * mitä minä haluan? * mihin olen menossa?

* Kuinka voisin kehittyä ammatillisesti ja kehittää omaa työtäni?

*kuinka voin oppia hyödyntämään oman parhaan mahdollisen potentiaalini oman ajattelun avulla?

* mikä on se oma ihannetila

Koulutuksen aikataulu kevät – syksy 2023:

la- su 11.–12.3.

la- su 1.–2.4.

la- su 6.–7.5.

pe- su 8.–10.6.

la- su 12.–13.8.

la- su 16.–17.9.

la- su 14.–15.10.

la 11.11. päätöspäivä

Koulutuspäivien kesto 9–15

Paikka: Mikkeli, Porstuan tilat / ennalta sovitut luontokohteet

Koulutuksen hinta

Hinta: 1450 € sisältää̈ alv 24 %

Kouluttaja:

Piia Rautio / Porstua Ry

Sosionomi (AMK), Neuropsykiatrinen valmentaja, NLP Trainer, NLP Personal Coach, Työnohjaaja (koulutuksessa), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (valmistuminen 12/ 22)

Varaukset, aikataulut ja muut lisätiedot:

p. 050 5547 158

piia.rautio@porstua.fi www.coachrautio.fi / www.porstua.fi

Muut koulutukset